9 oktober 2013

Dag 95, 9 okt, Leon, 26km (2207km)

Vanmorgen werden we om 7:30 wakker. Heerlijk om eens niet om 6:00 door een TL-lamp gewekt te worden. Rustig hebben we onze spullen ingepakt en zijn we rond 8:30 vertrokken. 
Het ontbijt moest nog even wachten tot het volgende dorp. Ook het middag eten heb ik daar ingeslagen. Deze keer heb ik de verse choriso geprobeerd. Dat had ik natuurlijk veel eerser moeten doen want die is veel lekkerder dan die uit de supermarkt. 

Na de koffie en de broodjes moesten we weer verder. Vandaag wilden we naar Leon. Het laatste stuk van de 3 dagen rechte weg. Het meeste nog over de grindpad maar sommige stukken ook langs de weg. 

Soms komen we over mooie bruggen. Om dan na een klein dorpje weer het vlakke landschap in te duiken. 

En dan af en toe loop je een groepje voorbij die net met een bus zijn afgezet en zonder bagage lopen. Die kijken dan raar als wij ze met onze volle rugzakken voorbij lopen. 
Na een klein bergje (eindelijk weer een) komen we in de buurt van Leon. Meteen asfalt en loopbruggen en in de verte de stad. 

Nog een stukje en er zijn weer 26km onder onze voeten voorbij gegaan. Nu eerst voor een bed zorgen en douchen en de was doen, dan kunnen we de stad gaan verkennen. 
Vanavond slapen we weer met z'n 6en op een kamer. Morgen zie ik wel weer verder. Eerst nu...de was.... En dat duurde wel even. De wasmachine wilde maar niet stoppen. Gelukkig na een was programma of 3 kregen we de deur open. Even alles in de droger en dan ETEN. We zijn de stad in gegaan om een eettentje te zoeken. Het is een gezellige stad met heel veel kroegen en eettentjes. 

 Na een tijdje hebben we wat gevonden waar ze ons ook wilde bedienen. 
Sorry voor de onscherpe foto ;)
We hebben nog wat gedronken en dan maar naar bed. Morgen moeten we om 10:00 weg zijn in de albergue. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten