2 oktober 2013

Dag 86, 30 sept, Belorado, 26km (1968km)

We werden er weer vroeg uitgesmeten vanmorgen, ik kan er maar niet aan wennen. Dus eerst maar een kop koffie met een broodje gezocht en langzaam wakker geworden. 
Het weer was lekker ook al waaide het hard op de open vlaktes. Ik ben weer met Marleen samen gelopen. Heerlijk rustig en op tijd een pauze. De uitkijk was weer geweldig, het lijkt wel of het landschap elke dag veranderd. 

Het is leuk om door de kleine dorpjes te lopen en daar dan lekker in het zonnetje een pauze ( met de meegebrachte wijn) te houden. 

En dan weer verder op zoek naar een mooi plekje voor de volgende stop. Het is gezellig en voor we het weten zijn we halverwege. 

Gelukkig wordt elke stop m'n fles wat lichter ;) Het loopt goed op wijn en het lijkt wel of je zo niet eens moe wordt. 


Sommige dorpjes lijken echt te slapen, en dan niet alleen het dorp maar ook alle inwoners, de hond midden op de weg en ook deze, lekker in de zon. 
Als we bijna in Belorado zijn lopen we een lang stuk langs een snelweg met nergens een plek om even te rusten. Tot er een heel stuk verder een klein dijkje ligt. Dat is de laatste stop voor we de stad inlopen. 
Het is een uur of 5:30 als we eindelijk een albergue vinden. Gelukkig kunnen we hier ook eten vanavond, met z'n allen aan een tafel een pelgrimsmenu. Gezellig! We zitten met een Brit, een Nieuw-Zeelander en een Australier aan tafel en voor we het weten is het 22:00 en moet het licht weer uit. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten