26 september 2013

Dag 81, 25 sept, Aygui, 29km (1838km)


Adios Puenta la Reina!
Het was aansluiten bij de wc en wastafel vanmorgen. 2wc's voor 100 man. Zo ontmoet je wel veel mensen. Al snel liep ik vanmorgen de Koreanen tegen het lijf. 
De eerste uren hebben we met z'n 6en gelopen. 4 Koreanen, 1  Oostenrijker  en ik. Ik heb veel gelachen, net of je in een kippenhok loopt. 
Het was een redelijk makkelijk stuk vandaag. Overal kun je water tappen en om de ongeveer 4 of 5 km kom je door een dorpje. 

Intussen is het landschap al veel veranderd. Het is een stuk droger geworden en het is ook behoorlijk warm. Vandaag was het weer 30 graden in de schaduw. 



Na de middag ben ik even wat versnelt om wat verder weg te lopen en op een wat rustiger stuk te lopen. Stond in een dorpje voor een kroegje ineens Bert midden op straat te zwaaien. Dus....biertje! 'S middags zijn we samen verder gelopen en hebben samen een albergue gezocht. Ook de Koreanen en de Zwitserse Sandy en de Duitse  kwamen hier aanwaaien. Dus even boodschappen doen voor het avondeten met een flesje wijn en het word toch weer gezellig. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten