11 september 2013

Dag 66, 10 sept,Roquefort, 40km (1492)

Heerlijk geslapen vannacht. Vanmorgen natuurlijk eerst een smsje naar Trudy gestuurd om haar te feliciteren met haar verjaardag en dan een stevig ontbijt. Na de bakker voor een nieuwe "bagget au serial" en weer op pad voor een lange dag vandaag! Na het tolhuisje begon het eerste stuk van de lange rechte weg, 9km om te beginnen zonder ook maar 1 bocht. 



Daarna weer de A65 over en aan de andere kant verder. Vanmorgen toen we vertrokken was het vochtig en dreigde het te gaan regenen, gelukkig klaarde het rond de middag op en kwam zelfs de zon nog even door. Ook zijn we weer in de volgende provincie, les Landes, meteen is ook de route weer aangegeven wat het een stuk makkelijker maakt, al is verdwalen hier echt moeilijk. 



Onderweg passeerde we ook weer enkele ganzen farms. En 1 dorp, waar we iets wilde eten en drinken, maar ja....het is dinsdag he, en dan kan best de bar eens dicht zijn. Gelukkig stonden de stoelen nog buiten en hebben we ons eigen eten nog. Is meteen die rugzak weer wat lichter. Het laatste stuk was gelukkig wat mooier door een bos met wat slingerweggetjes

Rond een uur of 5 waren we kapot. Nog een bruggetje en een stuk omhoog, weer oost, en weer west. WAAR STUREN ZE ONS TOCH NAAR TOE??!!
Eindelijk komen we in het dorp waar een biertje heerlijk zal smaken. Na wat boodschappen voor morgen lopen we naar de gite waar de 2 dames van eergisteren en de snurkende Duitser al zijn aangekomen. 



De gite is donativo (je mag geven wat je kunt missen) en er wordt voor ons gekookt. Vanavond vroeg naar bed en morgen vroeg op! Weer een lange dag voor de boeg. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten